Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Pitbull-lecsó személyiségtípusok

2012.12.28. 10:46 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

Tegnap publikáltuk forradalmi személyiségtesztünket. Aki még esetleg nem töltötte ki, az ide kattintva megteheti, és tegye is meg!

Ebben a bejegyzésben lerántjuk a leplet az általunk feltérképezett nagy személyiségtípusokról, melyeket eredményben kaphattok. Ezek közül egyébként mindenki szabadon kiválaszthatja utólag is, szerinte melyik típusba tartozik, részben ettől is olyan forradalmi az új személyiségelmélet.

A Pitbull-lecsó kutatásai alapján tehát a személyiségtípusok:

Extraintrovertált dorkojuvineus biznitelinista határháromszög

Jellemzők: kedvenc könyve a Harry Potter és a Tűz Serlege. Szereti elállítani az órákat mások lakásában, és bizergálni a termosztátot. Nem szereti az energiatakarékos izzók fényét. Kedvenc alakzatai a diszjunkt halmazok. Kemény matracon szeret aludni, felhúzott térdekkel, fejenállva. Inkább kutyás, mint macskás, de fontos, hogy szőrös legyen.

Jungi maceszliberacionalista üveggolyó archetípus

Jellemzők: kedvence a fokhagymás krémes. Kognitív disszonanciát okoz számára, hogy a magas inflációs rátát nem szereti, de a magas seigniorage-t igen. A kőszívű ember fiait nem szerette elolvasni általános iskolában. Hobbiból levélnyitó késeket gyűjt. Kvantumfizikából tapasztalatlan, de azért tudna állást kapni a CERN-ben. Kedvenc filmje a Némó nyomában és a Crank - Felpörgetve.

Szintetizált jezsukramalkán matádus, gyorsított felvételben

Jellemzők: szereti a pisztrángot, és a hosszú sétákat szűk, zárt helyeken. Szereti nézni a naplementét háttal. Néha rendszeresen, néha rendszertelenül mos fogat. Mindig nyitva hagyja a bejárati ajtót, kivéve, ha nem. Dohányzásra nem hajlamos. Szokott hegyek tetejéről ordítozni.

Bújtatott aerotipizált neurolingvisztikai mákosguba-szakértő

Jellemzők: Kedvenc hónapja a decruár. Szeret öltönyben fürdeni, elegáns összejöveteleken pedig meztelenül megjelenni. Néha négykézláb autókat kerget. Skizofréniára csak egyik énje hajlamos. Nehézséget okoz neki kinyitni egy borosüveget, illetve utál hajnalban kelni. Inkább pogácsás típus, mint akváriumos.

Kacingér galvanikus csellista pedellus, elfojtott gyerekkori hűtőgépszerelő hajlamokkal

Jellemzők: képes akár hetekig is mozdulatlanul futni. Különös tehetsége van az ír sebgyógyászathoz. Ha valamit akar, akkor valamit akar. A lékhorgászat nem a szíve csücske, de nem feltétlenül utasítja el, ha közben lehetősége van egy kis menyétszappanopera-nézésre. Szereti a mákos és diós tésztát, a bőrös húsokat viszont nem. Imádja tesztelni Tihanyban a visszhangot. Ha tehetné, olyan helyen élne, ahol szeretne.

Nordikus kackamazgány sertekeleplő motivátor

Jellemzők: sokszor többet vállal, mint amennyit vállal. Az emberekhez felszínes kapcsolat fűzi, a rántottához szorosabb. A szerelemben nehezen találja az Á betűt. Jobban szereti a manuális, mint az automata ceruzahegyezőt. Inkább novellás, nem regényes típus. A spirituális világhoz nem sok szál fűzi, inkább a jó fűszeres marhahúsos hamburgert érzi sajátjának. A betonoszlopokat nem kedveli. Az ilyen típusú emberek vitorlást vesznek, ha van rá pénzük. Szeretik mások golyóit einstandolni.

Ajtókilincsgyűjtő

Jellemzők: szeret ajtókilincseket gyűjteni.

Címkék: paródiák egyéb humor

A bejegyzés trackback címe:

https://pitbull-lecso.blog.hu/api/trackback/id/tr254984620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása