Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Nyári könyvajánló

2013.07.08. 00:25 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

A nyár legsikeresebb bestsellereit hoztuk el könyvkedvelő olvasóinknak. A kötetek az Ulpinus-ház gondozásában jelentek meg, nem véletlenül, hiszen a kiadó repertoárjában tendenciózusan egyre magasabb irodalmi értéket képviselő művek kapnak helyet mostanában. A habkönnyű szerelmi történettől az érdektelen szexbotrányig minden megtalálható a listán, mely a következő címekből áll:

Én, a kekszmániás.jpgÉn, a kekszmániás
Stahl Judit furcsa megszállottságáról rántja le a leplet, melyet az orvostudomány egyelőre még nem ismer el betegségként, talán ezért is állítható, hogy jelenleg gyógyíthatatlan. A sztárszakácsnő elárulja, hogy igazából minden ételébe csempész valamilyen formában kekszet, sőt szakácskönyveiben tudat alatti üzenetek formájában olvasóit is erre buzdítja. Stahl állapota napról-napra súlyosbodik, saját bevallása szerint már nem elégszik meg pusztán a vágyott táplálék elfogyasztásával, hanem azon túl darált kekszet használ bőrradírként, abban is fürdik, valamint ritka alkalmakkor száján kívül egyéb testnyílásaiba is helyez belőle. Elborzasztó önvallomásából további mocskos részleteket is megtudhatunk.

KRESZ, ahogy én látom
Stohl András vezetési tippjei gyakorlott és kezdő vezetők számára egyaránt.

Kurvakurva
Havas Henrik legújabb kötete annyira szabadszájú és botrányos, hogy a kurva szó kétszer is szerepel a címében egymás után, ráadásul egybeírva.

Zsidócigány!
A nevét nem vállaló író már a címben felkiáltójellel nyomatékosítja mondanivalóját. A szerző rendkívül bátran fogalmazza meg logikusan felépített, érvekkel alátámasztott gondolatait az objektív alapon kiválasztott, fókuszba helyezett népcsoportokról.

Szerelmes történet egy nő szemszögéből valahol máshol
Fejős Éva legutóbbi kötetének címe előző műveinek tartalmát is összefoglalja egyben.

Valaki meghalt, én meg gyorsan pénzt csinálok belőle
A leleményes szerző él a lehetőséggel, hogy ismerőse és/vagy egy híresség halálának ürömébe valami öröm is vegyüljön azáltal, hogy ő meggazdagszik belőle.

De én tényleg bárkinek széttárom a lábam
Szepesi Nikolett ezúttal már valóban nagyon szeretné lejáratni magát pénzért és kétes hírnévért cserébe. Várjuk a további részeket.

Dolgok, amik eszünkbe jutottak, aztán leírtuk őket, valaki meg kiadta
A magyar stand-up comedy kedvelt arcai újabb könyvvel örvendeztetnek meg bennünket, mely nem szól semmiről, viszont mivel a nevük szerepel a borítón, viccesnek ígérkezik. SPOILER: nem az.

Sikeres film könyvadaptációja
Egy tetszőleges hollywoodi szuperprodukció könyv formában, a borítón a szerepeket alakító színészekkel, hogy megvegyék.

Reméljük, mindenki megtalálja a kedvére való olvasmányt a fenti listán, hisz e címek láttán Kosztolányi Dezső, Móricz Zsigmond, Örkény István, vagy akár Rejtő Jenő is büszke lenne.

Címkék: paródiák egyéb humor

A bejegyzés trackback címe:

https://pitbull-lecso.blog.hu/api/trackback/id/tr625395352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása