Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

a rút róka kicsi meséi

2008.02.16. 14:20 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

Kemping bálna módra

A rút róka henyélt. Aztán már nem. Kinyitotta a hűtőt, s látta: nincsen joghurt. Kinyitotta a másodhűtőjét, s látta: nincsen joghurt. Kinyitotta a széfét és kivett belőle egy joghurtot. Ivott, aztán megszomjazott, elővett egy üres poharat, kinyitotta a fogát és a nyálat a pohárba csurgatta. Ivott, aztán elment piknikezni. Letelepedett a Grand Canyonban, kiterítette a szőnyeget, felvette a búvárruháját és beleugrott a hídról az Atlanti-óceánba. Úszkált egy kicsit, látott egy óriási hajót nekimenni a jéghegynek, látott tengericsillagokat, fókát és néhány elsüllyedt Noé bárkáját. Ekkor jött egy Colombus és felfedezte Amerikát. A róka levegőt vett és újra a víz alá merült, ahol volt egy cápa. Fogta a légpuskát, megtöltötte vízzel és lelőtte a cápát egy shotgunnal. Amikor lelőtte a Náza légkutató tengeralattjáróját is, akkor még nem gyanított semmit, de ez a kemping majdnem az életébe került. Úszkált, látott vízimedvéket, akik gyanúsan fuldokoltak, látott aranyhalat. Ekkor gyorsan elúszott a skandináv kikötővárosba, Velencébe, ott vett magának két, pontosabban egy motorcsónakot. Beült a kabinba és így szólt: „Le a bálnákkal!” Azzal beindította a járműt, ami fejedelmien leállt. Gyorsan lopott benzint egy kanadai benzinkútról, begyújtotta a motorcsónakot, azzal elkezdett repeszteni a vízen. Látott egy bálnát, fogta a svájci bicskáját, beledöfte az állatba, aztán kihúzta belőle.

- Hopsz, a dugóhúzót szúrtam bele.

A hatalmas állat fellökte a motorcsónakot, a rút róka a vízbe esett. A bálna megfordult és közeledett a rókához, közeledett, már csak pár méter… A róka előhúzta a zsebkését és meghúzta a ravaszt. Egy puffanás, s a golyó eltalálta a bálnát, aki hátrahőkölt, majd újra támadott. A róka belenyúlt a zsebébe, elővett egy légkalapácsot és szétfúrta a vizet, mire megkezdődött a második világháború, a róka és a bálna alatt megnyílt a víz, mert épp most vezette át Mózes a rabszolgákat a tengeren. A bálna elúszott, a róka megúszta, elővette a zseb-motorbiciklijét és elszáguldott Chicagóból.

Címkék: egyéb humor

A bejegyzés trackback címe:

https://pitbull-lecso.blog.hu/api/trackback/id/tr17341539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.