Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Ismeretterjesztő mese

2008.04.06. 12:47 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

A kedves történet közzétételével a gyermekek szellemi fejlődését, ismereteik bővítését szerettük volna elérni.

Egyszer volt, hol nem volt,
Falu végén vegyesbolt.
Ott élt egy kis fehér nyúl,
füle vége lekonyul.
A mezei nyúl (Lepus europaeus) az emlősök (Mammalia) osztályába, a nyúlalkatúak (Lagomorpha) rendjébe, és a nyúlfélék (Leporidae) családjába tartozó faj.
Tanakodott hosszasan,
Fülének mi baja van.
Mi lehetett volna más,
Heveny fültőgyulladás.
A rubeolavírus rendszerint enyhétől súlyos fokúig terjedő kétoldali hallásvesztést, míg a fültőgyulladás egyoldali siketséget okoz.

Meglátta a nagy medve,
Hogy a nyúlnak rossz kedve
Volt és nem túl remekül,
Bokor mélyén, egyedül.

A depressziós személyek jellemzően magukba fordulnak (introverzió), kerülik a társaságot, és végül általában elmagányosodnak.
A mackó látva őt ott,
Döbbentségén túljutott.
Kereste a szavakat,
Mivel sikert arathat.
A retorika (görögül rhétoriké, latinul ars oratoria) a szónoklat tudománya, eredetileg díszes külsőségek között előadott beszédeket, ékes stílusú, nyilvános megszólalásokat jelentett.
"Menj el a boltba, majd ott
Csipeszt kapsz és felhajtod
A füled." – mondta neki.
A zseniális maci.
A boltok, üzletek sérelmére elkövetett betöréses lopások száma az elmúlt évben jelentősen nőtt.  A korábbi évek átlagához viszonyítottan. 2007-ben 72 esetben rendelt el nyomozást a fővárosi rendőrkapitányság kereskedelmi és vendéglátó egységek sérelmére elkövetett betöréses lopással kapcsolatosan.

Címkék: egyéb humor

A bejegyzés trackback címe:

https://pitbull-lecso.blog.hu/api/trackback/id/tr41413460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.