Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

A rút róka kicsi meséi - vol. 2.

2008.05.19. 23:00 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

Miután a rút róka megszégyenítette a mágust, Jarofhoney gonosz terveket eszelt ki a róka kifüstölésére. A mágus egy elátkozott kastélyban lakott. Egész nap az üstje előtt állt és mérgező főzeteket forralt, addig, amíg nem vett egy modern ülőgarnitúrát. Utána egész nap az üstje előtt ült és mérgező főzeteket forralt. Több napig ezt csinálta, amíg ki nem ötölte: sajt. (Mert az igaz, hogy a róka laktózérzékeny volt.)
Beöltözött boszorkánynak, illetve kedves öregasszonynak, s a kosarába tette a sajtot. Elment a rókához, becsöngetett, és a róka kinyitotta az ajtót. Legalább is csak akarta, mert ahogy megfogta a kilincset, az ajtó a beöltözött mágusra esett. Miután a mágus kikászálódott az ajtó alól, így szólt:
- Hoztam neked egy kis sajtot!
- Mi, hogy megakadjon a torkomon? Aztán jöjjenek a temetési vállalkozók, s egy üvegkoporsóba tegyenek, aztán az egyik megbotoljon, s úgy köhögjem fel? Azt ajánlom, tűnj el, mielőtt hozom a láncfűrészt! – azzal felvette az ajtót, s a varázsló orrának csapta.
Jarofhoney ezután hazament a kastélyába.
Teltek, múltak az évek, tisztiszolgák tündököltek, majd páviánsün hanyatlott a tejúton.
A róka már nagyon haragudott Jarofhoneyra, mert az folyton füllevágó kúrákkal akarta átvágni. Ezt a róka megunta, fogta egyszerre mind a három mobiltelefonját, s összehívta ismerőseit. Kisvártatva meg is érkezett az apja.
- Apa! – nyögte a rút róka a szokásosnál is eltorzultabb arccal – Apa, hát eljöttél és hoztál nekem alsógatyát? – azzal az apja nyakába borult, s egészen addig sírt, amíg újra ki nem nyílt az ajtó, s egy fekete alak lépett be rajta.

(Folytatjuk)

Címkék: egyéb humor

A bejegyzés trackback címe:

https://pitbull-lecso.blog.hu/api/trackback/id/tr44477577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.