Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

A rút róka kicsi meséi - vol. 5.

2008.05.22. 08:00 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

Az ujjából piros sugár lövellt ki, s a rókák felé süvített, de Tex bátyónak támadt egy mentő ötlete, s elővett egy serpenyőt, melyről lepattant az átok.
A varázsló újra támadásba lendült, de most a rút rókának támadt mentő ötlete, s így bölcselkedett:
- Milyen fontos is a vas! – azzal egy vasdoronggal májon lóverseny, akarom mondani, vágta a varázslót.
- És a vitamin! – folytatta Tex, vitaminbombát robbantva a varázsló gatyája alá – Nem beszélve a fehérjéről! – s egy adag fehér J-betűt szórt a mágusra. A mágus – miután köhögött egy sort – ezt mondta:
- Jó, úgy látom, három ellen nem tehetek semmit, de egyedül téged le tudlak győzni – eközben ujjával a rút róka felé mutatott. - Párbajozzunk, puszta kézzel!
A róka beleegyezett. Szembeálltak egymással; Jarofhoney dühtől, a róka alapból torz arccal. Ekkor a mágus valami hablatyot kiáltott, amitől egy ketrec jelent meg saját maga körül.
- A fenébe! – kiáltotta – Tudtam, hogy heblityet kellett volna mondani!
- Akkor miért nem azt mondtad? – kérdezte az okos aparóka, de most nem olyan szokásos kisugárzása volt, hanem valami tök más, bosszús stílusa.
De ekkor reccsent valami: a mágusnak sikerült szétfeszíteni a ketrecrácsot.
- Most láthattátok, hogy mire vagyok képes! – azzal egy ugrással a két hős mellett termett, Texet egy kézmozdulattal odébb söpörte, s szeme villámokat szórt, nyaka derűsen izzott, keze megfeszült, szája bekékült, szeme elsötétült, álla leesett, belei ellazultak. De elkésett. A rút róka elvigyorodott, és így szólt:
- Gyakran fordul elő, hogy leesik az állad? – s választ sem várva folytatta – Gondjaid vannak? Bájszűz, akarom mondani, szájbűz? Nyelvizzadás, vagy gége-elnyálkásodás? Jarofhoney, egy szakképzett fogorvos áll előtted.
Azzal előkapott egy félliteres flaskát, szétfeszítette a mágus száját, s mielőtt az bármit tehetett volna, állragasztót fecskendezett a rászoruló varázsló szájába.
- Eff méb mebboffuvom! – nyökögte székelyül az állragasztott varázsló.
- Ezzel még nincs vége! A gyűjteményemből mindenkinek jut egy kis ínysorvasztó, valamint nyelveltávolító!
De Jarofhoney ezalatt feltápászkodott, felemelte a két kezét, valami kicsúszott a száján, és a rosszul ejtett varázsige miatt majdnem porig égett, mint a szerelem.
- Te aztán szépen leégetted magad! – szólt a rút róka. Felemelte a már alig lélekjelenlévő Jarofhoney fejét, s egy kis olajat öntött a szájába. Azután meggyújtott egy gyufát, rálépett a varázsló lábára, aki elkiáltotta magát: – ÁÁÁu! – közben beledugta az égő gyufát Jarofhoney szájába, akinek akkorát robbant az orra, hogy leesett a füle.
- ÁÁÁÁ! Most szedhetem össze a füleim!
- Nem szedheted össze! – A róka lángra lobbantotta a fülevesztett Jarofhoney haját egy öngyújtóval.
A varázsló kikapta a róka kezéből az öngyújtót, földhözcsapta, s felugrott, hogy végezzen a halálos fegyverrel.
- BUMM! – robbant az öngy

(Folytatjuk)

Címkék: egyéb humor

A bejegyzés trackback címe:

https://pitbull-lecso.blog.hu/api/trackback/id/tr23477595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.