Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

A rút róka kicsi meséi - vol. 6.

2008.05.23. 08:00 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

újtó, s a mágus beverte gonosz fejét a falba. Eszméletét is vesztette, a rohadék.
Mire végre magához tért, átkozódni kezdett:
- Nevessetek csak! All der kill of Allah! – azzal fénycsóva bukott elő a mágus ujjából, s eltalálta a rút rókát, akit megrázott a sugár, s a mágushoz vonzotta őt.
- RÚT RÓKA! Halott vagy!
- Vagy te! – kiabálta a róka apja, s egy félig megevett szendvicset dobott a róka felé, aki azt elkapta, s jól beleharapott.
- Nem vagyok Vuk! – mondta a róka, s azzal lecsámcsogta Jarofhoneyt, aki azon nyomban elvesztette az erejét, a földre hullott, s úgy könyörgött:
- Ne, csak ezt NE!
De a róka nem engedett, tovább majszolta a kenyeret:
- Csám, csám!
- Neeeee! – ordította a mágus kínjában, már alig pihegett, de ekkor megszűnt a csámcsogás, a kenyér elfogyott.
- Most megöllek! – tápászkodott fel a mágus, de Tex elkiáltotta magát. Sőt, odaugrott a mágushoz és fejen ütötte egy balalajkával.
A két másik róka megdöbbenve bámulta a jelenetet, amint Tex balalajkájának húrjai csikorgó hanggal kettészakadnak a mágus kemény fején, s ettől a mágusnak leválik az állkapcsa. Az unszimpatikus Jarofhoney újra elalélt. Pár perccel később kicsapódott a kastély ajtaja, s kilépett rajta a rút róka a vállán Jarofhoneyyel, utána az apja, s végül Tex bátyó, aki meglehetősen örült a fejének.

(Folytatjuk)

Címkék: egyéb humor

A bejegyzés trackback címe:

https://pitbull-lecso.blog.hu/api/trackback/id/tr9477599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.