Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

** FONTOS ** Felhívás!

2008.11.01. 23:16 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

Holnap délután 4 órakor mindenki egyen málnás süteményt, a pénzügyi válság miatt kirúgott szakácsokra emlékezve! Fél hétkor mindenki menjen el vécére, hogy ezzel is szolidaritást vállaljon a munka nélkül maradt vécésnénikkel. 8 óra 16 perckor pedig szenvedjen légibalesetet, hogy ezzel is felhívja a figyelmet a munkanélküli mentősökre és tűzoltókra.

Reméljük, minél többen csatlakoznak mozgalmunkhoz, hogy ezzel is felhívják a figyelmet az elbocsátott flashmob-szervezők sanyarú sorsára.

 

Címkék: egyéb humor

Átírt viccek

2008.10.31. 11:28 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

Elhatároztuk, hogy egypár viccet átírunk, hogy még viccesebbek legyenek. Az eredmény alább olvasható:

- Maga mikor szokott horgászni járni?
- Mindig fél egykor.
- Miért, akkor megy a halőr ebédelni?
- Nem, akkor harapnak a halak.

Székely bácsi a feleségének:
- Képzeld, milyen szépet álmodtam: Bukarestben voltam!
- Mi ebben a szép?? Az, hogy útlevéllel?
- Nem, nagyon tetszett a város.

Matrózok barkochbáznak.
- Szőrös?
- Nem.
- Akkor sör.
- Nem talált.

- Gyurcsány, Fodor, Orbán és Dávid Ibolya egy csónakban eveznek. Egyszer csak elsüllyed a csónak. Ki menekül meg, az ország?
- Nem, hanem Orbán, mert tud úszni.

- Mi a különbség a krokodil közt?
- A kérdésnek nincs értelme.

- Rendőr bácsi, rendőr bácsi, jöjjön gyorsan, az apukám öngyilkos lett!
- Engem??

Címkék: egyéb humor

Hírek

2008.10.27. 17:52 | pitbull.lecso | 2 komment

Szovjet hackerek egy csoportja hashajtó készítésébe fogott. A különleges nyílászárót memóriakártya-olvasóval és DVD-meghajtóval szállítják, a beolvasott fájlok hash értékét azonnal előállítja. Ezenkívül 3 biztonsági zárral rendelkezik az imperialista betörők ellen.

Amerikai szerencsejátékosok elhatározták, hogy segítenek a harmadik világ szegényein. Ezért több pókerverseny győztese is jótékonysági célra ajánlotta fel nyereményét. Az összegyűlt 100.000 dollárból kaparós sorsjegyeket vásároltak, hogy elküldjék azokat az éhező etiópoknak.

Az október 23-ai zavargások miatt egészen mostanáig 15 tüntetőt állított elő a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Mivel túl kevés embert sikerült eddig letartóztatni, új humanoidokat készítettek a BRFK embergyártó részlegén. Az új, mesterséges tüntetőket környezetbarát, EU-konform technológiával állították elő.

Címkék: egyéb humor