Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Ponty felügyelő megoldja a gazdasági válságot (3. rész)

2008.11.30. 13:15 | pitbull.lecso | 3 komment

Ponty felügyelő eme epizódjának befejezése megérkezett!
A rendkívül izgalmas végjáték itt tekinthető meg: (ha a képre kattintasz, vagy mikroszkópot használsz)

 

 

 

 

  

 

 
 

Címkék: rajzok ponty felügyelő

Időjárásjelentés

2008.11.26. 20:13 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

Robotzsaru jelmezbe öltözött elkövetők raboltak ki egy gógánfai cukrászdát. A tetteseket nagy erőkkel keresi a rendőrség. (Például szupernovák, fehér törpék, fekete lyukak gravitációs ereje.) Szerencsére a cukrászda biztonsági kamerája mindent rögzített. (A felvétel egy részletét alább láthatják.) A bűnözők a hatósági szakértő megállapítása alapján ázsiai származásúak, mert egy rés van a szemük helyén. Az egyik elkövető különös ismertetőjegye, hogy bal kezén az ujjai le vannak vágva. A képen látható, amint éppen keze hiányosságát kéri számon a megrettent eladón. A gyanúsítottak beszámíthatatlanok, ha látják őket, kérjük, ne közelítsenek hozzájuk! A biztonsági kamera felvételén is jól látszik, hogy a bűntett elkövetésekor is mogorvák voltak, mert nem ízlett nekik a marcipánpisztoly. A Pannon Egyetem számítástechnikai tanszéke három darab Chupa Chups nyalókát sorsol ki a nyomravezetők közt.

Ja, és egyébként holnap szar idő lesz.

Címkék: egyéb humor

Főzőcske rovat

2008.11.26. 18:07 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

Ma este a Sárospataki Arénában lép fel Celine Dion. Előzenekara lesz a hazai Ürülékbaglyok punkzenekar. A show-ra 15000 Ft volt a legdrágább jegy, ám arcát kérésére ki kellett takarnunk.

Legalább három áldozata van annak a hurrikánnak, ahol elhunyt Csongor István, szabadszentmiklósi színművész, urológus. A művész 88 évet élt, majd elütötte egy tankhajó.

Évekig a kertjében tartotta újszülött kisfiának feldarabolt holttestét egy tápióvértesi asszony. A szokatlan jelenségre a szomszédok lettek figyelmesek, ők értesítették a helyi kapitányságot. A rendőrök érkezésekor az asszony lehugyozta az oszladozó tetemet, majd egy konyhakéssel levágta a saját fejét. Szerencsére senki sem sérült meg.

Pöcsputtony?

Címkék: egyéb humor