Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Szenzáció!

2008.12.16. 00:01 | pitbull.lecso | 1 komment

Egy 47 éves szovjet darukezelő azt állítja, megfejtette Nostradamus összes jóslatát. Szergej Mihailovics Gyscsnyesznyicsa értelmezéseit nemrég megjelent könyvében foglalta össze. A jósversek segítségével rengeteg múltbéli eseményt sikerült megmagyaráznia, továbbá a közeli és távoli jövőre is megfogalmazott előrejelzéseket.

Hadd idézzünk e zseniális szovjet ember könyvéből.

Nostradamus a IV. centuria 8. jósversében a következőket írja:

A nagy városra gyors és hirtelen roham,
Meglepve éjszaka, az őrség félbeszakítva:
Az őrködőket és virrasztókat Saint Quentinnél
Az őrséget megölik, és a kapukat betörik.

Ezzel nyilvánvalóan arra utalt, hogy gyors és hirtelen roham készülődik egy nagy város ellen. Éjszaka fogják meglepni őket, ráadásul úgy, hogy az őrséget félbeszakítják valamilyen vágóeszközzel. Valószínűleg megölik majd az őrködőket és a virrasztókat, továbba igen nagy az esély, hogy a kapukat vandál módon megrongálják.

Egy másik jósverse hasonlóképpen izgalmas. Kétévi megfeszített munkámmal sikerült értelmeznem, mire egyszerre megvilágosodott előttem a szimbolikus jelentés: (IX/52.)

Béke közeleg egy oldalról és háború
Soha nem volt szorongatás ilyen nagy,
Sírnak férfiak és asszonyok, ártatlan vér a földön,
És ez lesz Franciaország egész széltében.

Kiderítettem, hogy bár egyik oldalról béke közeleg, a másik oldalról háború fog fenyegetni, mely nagy szorongást kelt majd a francia emberekben! Ha a sorok között olvasunk, rájöhetünk, hogy itt bizony férfiak és asszonyok (vö. mindenki) sírásáról van szó. A horrorisztikus vers ráadásul ártatlanok kiontott véréről is beszél! A szakavatottak ezenkívül kitalálhatják, hogy Franciaország egész széltében fog a fenti vérviharos borzalom megvalósulni. Nem kizárt, hogy egy Franciaországra váró nagy háborúról van itt szó.

 

Címkék: paródiák

süti beállítások módosítása