Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

BREAKING AGAIN! Itt a hangyainfluenza!!!

2009.05.05. 20:57 | pitbull.lecso | 1 komment

Noha egy világméretű járványhoz képest a sertésinfluenza még gyerekcipőben jár, amerikai tudósok (Dr. Juan Gonzales Porto Rico Com Padre, Dr. Alberto César Diego Gomes) egy újabb halálos fenyegetésre hívták fel a figyelmet a tengerentúlon: a hangyainfluenzára.

A jelentések alapján már legalább 1,7 milliárd olyan emberről tudnak, akinek folyt az orra, tüsszentett, lázas volt, vagy az influenza bármely más tüneteit mutatta egy hangya 50 méteres környezetében.

A HAN-G1A névre keresztelt vírus nem sokban különbözik a H1N1-től, azonban emberről emberre terjedését még nem igazolták. A kórt megfelelően elkészített hangyahús fogyasztásával nem kaphatjuk el, kizárólag az állatokkal történő védekezés nélküli közösülés révén fertőződhetünk meg. A kutatók ezért mindenkit óva intenek attól, hogy így tegyen, s a járvány visszaszorítása érdekében az összes országban betiltották a rendkívül provokatív és ily módon az emberiségre veszélyt jelentő Hangyák a gatyában című filmet.

Magyar virológusok szerint nincs ok a pánikra, és mindenkit óva intenek attól, hogy agresszíven eltaposson minden útjába eső hangyát, valamint arra kérik a lakosságot, hogy inkább a sokkal veszélyesebb hódinfluenzától óvakodjanak, hiszen HÓD-N1-et az állat nem megfelelően elkészített ürülékének a fogyasztásával is elkaphatjuk.
 

Címkék: egyéb humor

BREAKING! Itt a sertésinfluenza!!!

2009.05.05. 18:59 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

A halálos kór immár kis hazánkban szedi áldozatait! A borsodbivalyfalvi Fa János villanyszerelő (46) tegnap jelentkezett háziorvosánál, ahol erős fejfájásra, magas lázra és végtagfájdalomra panaszkodott. Mint kiderült, a Mexikóból világ körüli útjára indult H1N1 vírus fertőzte meg.

- Fa úr állapota tegnap óta sokat romlott - közölte velünk Dr. Sztetoszkóp Ferenc háziorvos. - Testét elborították a serték, körmei patává alakultak, orra ellaposodott. Beszédje erősen eltorzult, már csak horkantásokkal kommunikál. Felhagyott a sörfogyasztással, egyetlen étele a moslék maradt.

A sertésinfluenza igen veszélyes, mivel ijesztőbb a neve, mint a sima influenzának. Magyarországon várhatóan 300 millió ember fertőződik majd meg az egészen biztosan kialakuló pándémiában. Szovjet tudósok szerint legalább 65 millió halálos áldozattal kell majd számolni, akik kivétel nélkül 30 és 31 év közötti, egészséges tüdőbeteg férfiak lesznek. A járványt meteoreső, tűzvész és a Mátra kitörése fogja kísérni.

 

Címkék: egyéb humor