Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Eltűnt őskori lelet!

2009.01.10. 11:40 | pitbull.lecso | 5 komment

Amint arról tegnap beszámoltunk, néhány akadémikus mostanában fejtöréssel tölti napjait. Hasonlóan járt ma reggel a Természettudományi Múzeum két munkatársa - akik mostanára agyafúrt emberekké váltak.

A Múzeumból a szekercés gyilkos ténykedése folytán azonban sajnálatosan eltűnt egy dinoszauruszlelet is. Az értékes ősleletről dr. Schomló Józsefet, a Múzeum portását kérdeztük.

- A néhány éve Bakonycsoroszlyán talált jégtömbben egy Tyrannosaurus Rex ülepe konzerválódott. Az állat éppen üríteni próbálhatott egy tóba, amikor hirtelen beköszöntött a jégkorszak. Így a hátsó fertályánál fogva odafagyott a szerencsétlen - meséli a kiváló szakember.

Elmondta továbbá, hogy az eltűnt prehisztorikus ánusz felbecsülhetetlen értékű. Az ősfar több, mint 50 millió éves! Megtalálásakor ezzel a korral megelőzte a világ addigi legidősebb seggét, Kim Dzsong-Il észak-koreai diktátort.

 

Címkék: egyéb humor

Fejtörő a rizshántolóról

2009.01.09. 15:59 | pitbull.lecso | 1 komment

Nem kis fejtörést okozott a Magyar Tudományos Akadémia professzorainak a 2008. évi, Egyiptomban és Vietnámban megrendezett Informatikai Diákolimpiáról megszökött, jelenleg Budapest V. kerületében tevékenykedő baltás gyilkos. A vértócsákra és a bennük fekvő holttestekre a takarítónő bukkant rá a tegnap reggeli órákban. (Ezt követően hivatásához hűen becsülettel kiürítette, kimosta, eltörölgette, és kifényezte az időmérő eszközöket.) A Budapesti Rendőrfőkapitányság értetlenül áll az eset előtt.
Nem értjük, hogy-hogy nem magától repedt szét a fejük azoknak a professzoroknak, hiszen biztosan akkora agyuk van. Meg azt sem értjük, miért pont a három óriás akadémiai kakukkosórába kellett elrejteni a szerencsétleneket - nyilatkozta a BRFK szóvivője.
A rendőrség várja az üggyel kapcsolatos bárminemű információkkal rendelkezők jelentkezését.


 

 

 

 

 

 

 

 
A fenti kép illusztráció.

Címkék: egyéb humor