Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Alpári Garfield vol. 22. - karácsonyi kiadás

2009.12.25. 00:28 | pitbull.lecso | 3 komment

Alpári Garfield visszatér, hogy ünnepi témájú képsorokkal csaljon mosolyt az arcotokra!
(Ezúttal nem scannelt, hanem interneten talált anyagból készültek, ezért a méret, és a képminőség eltérhet a megszokottól.)

Boldog Karácsonyt kíván a pitbull-lecsó szerkesztősége!

Eredeti képsorok: 101, 102, 103, 104, 105

Alpári képsorok: 101102, 103, 104, 105

Címkék: alpári garfield

Íme: az új elsősegély tételek!

2009.12.23. 18:00 | pitbull.lecso | 3 komment

Mint azt bizonyára hallottátok, újabban a mellkaskompressziót, valamint a ráolvasásos újraélesztést is be kell mutatni a sikeres elsősegélyvizsga érdekében. (Valójában nem, hiszen az egész egy kamu, minden hülye átmegy.) Azt viszont mindezidáig elsumákolta a tisztelt Vöröskereszt, hogy a tételsorba is belenyúltak. De sebaj - hisz mi rögvest megszereztük az új tételeket!

Íme:

1. A buszmegállóban egy fej nélküli bohóc ül. Bal kezéből hányadék szivárog, jobb lába éppen sakkozik egy matrózzal.

Megoldás: Helyezzen artériás nyomókötést a bohóc tyúkszemére, miközben társa zászlót tűz az Olümposzra. Utána üljön le, és szívjon el egy cigarettát. Ha nem dohányzik, akkor ne.

2. A közelében zuhan le a MIR űrállomás. Egy űrhajós fekszik Ön mellett, feje elválasztva a testétől.

Megoldás: Az űrhajóssisakot körültekintően vegye le a fejről, hiszen lehet, hogy gerincsérülttel van dolga! Ezután illessze vissza a fejet a helyére. Rögzítéshez használjon Technokol Rapidot.

Miután emberáldozatot mutatott be a Tavaszistennek, hajtson végre befúvásos lélegeztetést és - a cirkuláció beindítása végett - szívmasszást. 30 kompressziót 2 befúvás kövessen. Addig csinálja, amíg bele nem döglik.

3. Egy favágó láncfűrésszel kivágott egy fát. A fa középen kettétört, a repedésből gyanta ömlik; a növény megszólításra, ingerekre nem reagál.

Megoldás: Ragassza össze a fát Sulifixszel - miután szétdarabolta a fűrésszel a favágót -, majd alkalmazzon rajta befúvásos lélegeztetést. Takarja be, nehogy megfázzon, majd görgesse stabil oldalfekvésbe. Utána pedig láncolja hozzá magát a Paksi Atomerőműhöz.

4. Az út szélén eszméletlen politikust vesz észre, mellette szétszórt törvényjavaslatok és egy ásó.

Megoldás: Ásson megfelelő nagyságú gödröt, majd helyezze bele és jól temesse el a politikust, nehogy kimásszon. Vigyázzon arra, hogy ne szennyezze be kezét; ennek érdekében használjon gumikesztyűt, utána pedig fertőtlenítse magát, ahol éri!

Ha fagyos a talaj és nehéz az ásás, azonnal riassza a műszaki mentőket, akik kotrógép segítségével majd ellátják a sérültet.

5. Pitbullkutyája fuldokolni kezd, miután a torkán akadt egy kéz.

Megoldás: Nyúljon az állat szájába, s próbálja meg kézzel eltávolítani az objektumot. Ha ez nem segít, megmaradt kezével üssön a pitbull lapockái közé, ezzel elősegítve a tárgy kipottyanását. Ez az eljárás hatékony, és szövődménymentesen alkalmazható. Ha a probléma még mindig fennáll, alkalmazzon kedvencén Heimlich-féle műfogást. Ha ez sem vezet eredményre, főzze meg a kutyust lecsónak.

 

Címkék: paródiák