Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Újabb hírek

2010.03.21. 12:46 | pitbull.lecso | 3 komment

Tudomány

Szociólogus-pszichológus-ortográfia-mammográfia-aposztrófkutató-statisztikahamisító-bálnaoloógus tudosók legújabb kutatási eredménye szerint a hajléktalanok maszturbálási igénye a legnagyobb, mert mindig egy olyan helyet keresnek, ahol meghúzhatják magukat.

Mongol tudósok azt javasolják, hogy az olajválság elkerülésének érdekében mindenki inkább használjon lovakat az utazáshoz. A nagy kőolajcégek vezetői nyilvános sajtóközleményben kijelentették, hogy kizárólag azért nem támogatják az ötletet, mert szörnyen gonoszok, kapzsik, világuralomra törnek, szeretik a markukban tartani az embereket, szeretnek dúskálni a pénzben, fitogtatni gazdagságukat, valamint ők maguk a Sátán szolgái, és a kőolajat személyesen tőle kapják a pokol legmélyebb bugyraiból.

Zene

A 30Y nevű együttes 41Y-ra változtatja a nevét, miután felkérték a zenekar arcának a híres modellt, Bódy Sylvyt, valamint pályakezdő lányát, yfj. YY. Bódy Sylvy Yldykót.

Időjárás

Holnapra abszolút nulla fok (-273,15 °C) várható, a vákuum miatt légáramlatok, viharok sem lesznek, az UV-A és UV-B, valamint a mikrohullám, és az összes egyéb sugárzás mennyisége jóval a halálos dózis felett várható a világűrben.

Címkék: egyéb humor

Hírek

2010.03.17. 15:21 | pitbull.lecso | 1 komment

Tudomány

Pár nappal ezelőtt Kazahsztánban betiltották a fizikát. Aki ki meri ejteni a száján Isaac Newton vagy Albert Einstein nevét, esetleg megkérdőjelezi az éterelméletet, azt kétezer forint pénzbírságra és akár kilenc év letöltendő szabadságvesztésre ítélhetik. Akinél rugós erőmérőt (vagy bicskát) találnak, netalántán atomreaktort a garázsban, az pedig harminc év kötélnél kevesebbre ne is számítson.

Szovjet tudósok rájöttek, hogy ha egy szamárnak levágják a fejét, majd helyettesítik egy kenyérpirítóval, az állat igavonó képessége jelentősen lecsökken. Ennek ellenére Kirgizisztánban mind a mai napig alkalmazzák ezt a rítust, mivel azt tartják, a pirítófejű szamarakat a többivel ellentétben elkerülik a lezuhanó űrállomások.

Vérontás, öldöklés

Tegnap izraeli katonák lelőttek két palesztint a Gázai-övezetben. Válaszul a Hamász fegyveresei felrobbantottak négy izraelit a ciszjordániai Hebronban.

Közlekedési hírek

Ma délelőtt defektet kapott a buszpótló villamos a Gólyatöcs Emil utcában, egy metró pedig kettétört az alagútban az Astoriánál. A Dzsingisz kán körúton és a Mucsai Elemér úton nukleáris baleset miatt jelentős torlódásra számíthatnak. Megértésüket köszönjük.

 

Címkék: egyéb humor