Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Alpári Garfield pályázat!

2010.05.30. 12:29 | pitbull.lecso | 8 komment

A Pitbull-lecsó pályázatot hirdet! Aki részt akar venni, nem kell mást tennie, mint hogy:

- Fogja a kedvenc Garfield képsorát (vagy akár képes mondását, de akár Garfieldos ajándéktárgyának képét), és beküldi nekünk a pitbull.lecso@gmail.com címre. Ennyi. Határidő elvileg nincs, majd maximum önkényesen előbb-utóbb lesz. De az is lehet, hogy örökös felhívás.

Alpári Garfieldért felelős kollegánk töviről-hegyire elemzi majd azt (mint a Német-magyar szótárt), majd alpáriasítja, amennyiben az valóban vicces képsort eredményez. A beküldő neve vagy fényképe vagy macskájának képe kérésre kikerül majd a bejegyzésbe, mint beküldő neve/fényképe/macskája/akármije.

Frissítés: olvasónik kérésére saját készítésű alpári változatot is lehet küldeni, amely ha elnyeri tetszésünket, szintén kikerülhet a blogra! (Természetesen jelezzük majd, melyiket alakítottuk át mi, és melyiket kaptuk eleve készen.) Mondjuk igaz, hogy így több munkátok van vele, úgyhogy a végén lehet, hogy még valami nyereményt is ki kell találnunk. :D

Mondjuk igaz, hogy így több munkátok van vele, úgyhogy a végén lehet, hogy még valami nyereményt is ki kell találnunk. :D

Így tehát a legnagyobb rajongók, de akár csak az idetévedő Garfield-olvasók is esélyt kapnak, hogy részei legyenek a blog szerkesztésének! Vissza nem térő esély! Hacsak vissza nem tér egyszer, mert lehet róla szó! Vagy akármilyen más pályázatról! Lehet, hogy tetszeni fog nekünk! És akkor bizony lesz! Főleg ha sok képet kapunk! Ha lusták vagyok, és nem kapunk egyet sem, szomorúak leszünk! Vagy Alpári Garfield személyesen szól be mindenkinek, aki lusta volt küldeni képsort! Bizony!

A klubba pedig továbbra is érdemes csatlakozni! Alpári Garfield

Címkék: közlemények alpári garfield

Programajánló

2010.05.24. 21:06 | pitbull.lecso | 1 komment

Aki esetleg lemaradt volna a budapesti Metallica-koncertről, vagy a Metalfestről, azok se csüggedjenek, hiszen számukra készültünk programajánlónkkal, mellyel egy fergeteges családi eseményre invitálunk mindenkit! Ilyen csak egyszer van! Kitűnő szórakozás kicsiknek és nagyoknak! Kattints a képre a nagyobb mérethez!

Címkék: rajzok paródiák egyéb humor

süti beállítások módosítása