Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Mennyibe kerül a tanévkezdés?

2010.08.30. 13:27 | pitbull.lecso | 3 komment

Időről-időre nagyobb összegekért kell mélyen a pénztárcájukba nyúlni a szülőknek iskolakezdéskor. Idén már az általános iskola első osztályában is több mint 5.230.000 Ft-ba kerülnek a szükséges tankönyvek és felszerelések, ugyanis minden iskolában kötelező kellék lett a technika papírkészlet, a hangkirakó, a logikai készlet, legalább két tornafelszerelés, egy kézigránát, két csomag A4-es famentes rajzlap, egy ugyanilyen típusú Audi, egy ürgebőrbe varrt arapapagáj, valamint 100 db Titanic típusú óvszer.

Nem is beszélve arról, hogy a nyolcadikosok szüleinek zsebéből nagyjából 13.400.130 Ft-ot vesz ki az iskolakezdés - hiszen a fizikaórán már alapkelléknek számít a Teller Ede Kísérleti Atombomba Készlet. - Nem hittem volna, hogy a fél vesémet kell eladnom ahhoz, hogy a fiam iskolába járhasson! - panaszkodott a Pitbull-lecsónak Lakatos Armandóné Ceglédről. - Az atombombakészlet még hagyján, de kinek jutott eszébe a háziíró néger rabszolga? Hagyján, hogy rasszizmus, meg emberi jogok, de ráadásul még drága is.

A középiskolások felszerelése viszont már olyan sokba kerül, hogy szakemberek elengedhetetlennek tartják a középiskolák kiegészítését munkatáborokkal, ahol a tanulók majd ledolgozzák oktatásuk és felszereléseik árát. Az egyetemről meg nem is beszélve. Itt életre-halálra szóló gladiátorharcot vívnak majd szeptembertől a felvett hallgatók, és szakonként csak egy maradhat, aki a többitől megörökli a fejenként 500.000 Ft-os részvételi díjat, és így elvégezheti tanulmányait. Így valóban igaz lesz a mondás, hogy nem az iskolának, hanem az életnek tanulunk.

 

Címkék: paródiák