Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Újabb filmajánló

2010.02.13. 23:36 | pitbull.lecso | 2 komment

A postakocsi rejtélye
Angol játékfilm

Sir Lord Gentleman éppen hazafelé tart yorkshire-i birtokára, amikor megtudja, hogy a királynő rövidesen ellátogat az - igencsak szűkölködő - helyi árvaházba. Nyomban értesíti Jeremy Scrooge ezredest, és megkéri, hogy ugorjon be hozzá egy teára. Az ezredes emiatt elszalaszt egy igen fontos lóversenyt, ráadásul feleségét összetéveszti a bulldogjával. Mindeközben Miss Norton, a nevelőnő a komornyikkal, Jamesszel golfozik a Trafalgar téren.
 

Címkék: paródiák

Képrejtvény

2010.02.13. 12:41 | pitbull.lecso | 2 komment

Aki megfejti ezt a rendkívül furmányos képrejtvényt, automatikus felvételt nyer bármelyik felsőoktatási intézmény gazdaságtudományi karának bármely általa választott szakára. Persze az is előfordulhat, hogy nem.

 

Megfejtés: osztalék

Címkék: rajzok

Film- és könyvajánló

2010.02.09. 20:59 | pitbull.lecso | 1 komment

Kés, vill, Apollo...
A film zseniálisan ötvözi az asztali etikett-tant az amerikai Apollo-programról szóló archív felvételek, dokumentumok felvonultatásával.

Pistike árnyékában
A feledhetetlen könyv Carmina operaénekesnő önéletrajzi műve, saját művészi pályafutását dolgozza fel. Carmina már nagy sztár, befutott énekes Olaszországban, ám feltűnik a színen a nála sokkal tehetségesebb Pistike, és minden megváltozik...

Statisztika, s a tiszti kar
Egy romantikus regény a katonaéletről és a binomiális eloszlásokról.
"József épp előrántotta a kardját, hogy lesújtson Gézára. Tudta, hogy nyeregben maradásának esélye 5 másodperces időintervallumon túl mindössze 10%."

Jobb egy luvnya tíz méhnyakrák
Havas Henrik legújabb könyve a kurvákról, valamint méhréselméleti tanulmányok.

Kobratelep – Rosszcsont beforr
Quantum Tarantula legújabb fantasy filmje a medvék párzásáról.

Szólások és közmondások
Egy nagyszerű gyűjtemény népünk szólásaiból, közmondásaiból. Néhány kedvcsináló idézet:
"Várakozásainkat gyümölcs koronázta"
"Egy hullámhosszon pendülünk"
"Amit szabad Mohamednek, azt nem szabad a hegynek"

Az ember rossz, de az embri jó
A szociogenetika műfajban járatos John Smith újabb sikeres bestsellere. Világszerte rekord példányszámban kelt el. Hazánkban májusban kezdik vetíteni a Kossuth rádió műsorán.

Címkék: paródiák szóviccek

Jeeeeee! Képrejtvények!

2010.02.08. 21:56 | pitbull.lecso | 7 komment

Mindkettő tegnap este pattant ki agyam poklának legbelsőbb bugyraiból. Az agytekervények kificamodásáért és ennek következményeképpen tartós vegetatív állapot kialakulásáért nem vállalok felelősséget se én, se jómagam.

Segítség: a második képen egy relé látható. (Persze nem az a megfejtés, hogy relé; az túl könnyű lenne, meg minek árultam volna el.)

 

 

Megfejtések: meggyóntál, félrelépés.

 

Címkék: rajzok szóviccek

süti beállítások módosítása