Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Kampánypankráció

2010.02.25. 17:22 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

Tegnap az Erzsébet híd alatt a nevezetesebb pártok sajtótájékoztatót tartottak, melyre meghívták az összes háromfülű, pékként dolgozó belga andriodot egy pohár borra és pogácsára. A nagy érdeklődésre való tekintettel miniatűr B-52-esek cirkáltak a résztvevők között. Beszédet mondtak a Csocsesz, az NSZR, a Zombik, az NDG, a CSBCS és a KKK szóvivői.

A beszédek sorát Uszty-Kuzdrovics Barnabás, a Csocsesz szóvivője indította. Kiemelte, hogy aki szerint a Föld egy lila bálna, mely saját levében fő, az nem alkalmas az ország vezetésére. Példaként hozta fel, hogy Belső-Mongóliában a bohócok részegen nyihorásznak, hisz az ereikben kumisz folyik. Ezután Kovács Kokó István, az NSZR helyettes (zá)sz(l)óvivője emelkedett szólásra, aki kitért a nemrég nagy port kavart Instant Kávé-ügyre. Többek között elmondta azt is, hogy ő sose értette azokat a katonákat, akik fagyállót ittak, hogy hideg fejjel dönthessenek a csatában.

A harmadik a sorban Kibi Kubu, a Zombik szóvivője volt; aki elmondta, hogy sajnálatos módon mindössze 8 db 6-elemű moduláris háló létezik, melyek közül azonban egyik sem saját levében fövő bolygóbálna. A nézők körében nagy sikert aratott illusztratív versikéje, mely szerint "nem hívják azt Elvisnek, akit holnap elszállítanak". A beszéd közben megjelent, majd eltűnt egy röpködő műanyag kalapács, de lehet, hogy csak képzelődtem.

Az NDG, a KKK és a CSBCS szóvivői elmondták, szerintük mihamarabb csecsbimbajcsavarintást kellene végrehajtani az összes vámpíron. Ezután a politikusok kifejezték abbéli aggályukat, hogy a pogácsa és a bor az ő beszédük végére esetleg elfogyasztatik, ill. egy esetleges féreglyukban dezintegrálódik, s ez a nézők számának nagyarányú csökkenését vonhatja maga után.

A rendezvény végén a résztvevők közösen megígérték, hogy minden nyugdíjas kap egy fél rozmárt, ha rájuk szavaz. Kivéve a hatfülű román buszsofőrök, mert ők rögtön két (egész) példányával lesznek gazdagabbak e nemes állatnak.

Címkék: paródiák