Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Kartondobozos bor

2011.08.31. 12:57 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

Az aludobozos bor mérsékelt kezdeti sikerei után az azt kitaláló vállalat ismét a fiatal alkoholistákat egyetemistákat kívánja megcélozni legújabb termékével, a kartondobozos borral. Az új kiszereléstől jóval nagyobb forgalmat várnak, hiszen több bor fér bele, és ez a lényeg. A fiatalok az előzetes felmérések alapján jónak tartják az ötletet, és tetszik nekik a nagy BOR felirat, hiszen ez megkönnyíti a vásárlást: nem kell hosszasan válogatni, milyen fajtát és évjáratot válasszon az ember. Már szerkesztőségünkön is érdeklődtek, hol lehetne szerezni a dobozos borból. A válasz: egyelőre sehol, mert egy nagyobb üzletlánc sem hajlandó forgalmazni, mivel a kartonpapír túlságosan hamar átázik. A gyártó szerint ez nem tervezési hiba, a konstrukció célja, hogy a csomagolás tartalma minél hamarabb elfogyasztásra kerüljön. Az előzetes tesztek alapján ez azt jelenti, hogy a dobozban tárolt 5 liter bort legfeljebb 3.2 másodperc alatt meg kell inni.

Címkék: rajzok egyéb humor