Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Akcióban az ingatlanmaffia!

2011.11.01. 19:58 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

Ismét elszaporodtak az ingatlanlopások Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Halottak napja közeledtével sokan elhagyjuk otthonunkat, ami így könnyen az ingatlantolvajok prédájává válhat. De meséljen erről egy érintett, Dr. Hengerfej László gyermekorvos:

"A családommal elmentünk egy wellness-szállodába, hogy méltón megemlékezzünk a halottainkról. Amint hazaértünk, nem találtuk a házunkat. Megyünk be a kertbe, hát hűlt helye az ingatlanunknak! Valószínűleg átemelték a kapun a tolvajok - úgy tűnik, nem bajlódtak a lakattal."

A rendőrség később a devecseri lengyelpiacon látta viszont a házat. Az eladó az általa árult 164 - többségében lopott - bicikli tárolására használta a lakóépületet. Még arra is volt gondja, hogy átfesse az egészet lilára. Vallomása szerint az utcán találta a házat, és furgonjával hazavitte, hátha jó lesz valamire. Felesége azonban ellentmondóan vallott: azt próbálta elhitetni a hatóságokkal, hogy a ház egy ukrán kamionról esett le, amely éppen a házgyárból vitte az épületeket a végső helyükre. Az ügyben a nyomozás még tart, így további információkat egyelőre nem közölhetünk.

"Nagyon óvatosnak kell lennünk, mert ilyenkor sokan kihasználják a távollétünket" - figyelmeztet Sörtés Iván rendőr alezredes. - "Talán kevesen tudják, de pl. két éve Budán ismeretlenek ellopták a Citadellát. Ezt hajnalban vette észre egy járőr, úgyhogy reggelre újra fel kellett építeni, hogy az emberek ne vegyenek észre semmit. Azóta műanyagból van az egész. Sajnos már hosszú évek óta a Parlamentet is rendszeresen ellopják, és rejtélyes okból mindig idő előtt beszüntetik a nyomozást."

A lakótelepek is kedvelt célpontjai a tolvajoknak, mivel a nagyobb panelházakért a feketepiacon igen sokat fizetnek. Az önkormányzatok - pénzhiány miatt - az ellopott panelházakat legtöbbször csak más színű épületekkel tudják helyettesíteni. A képen látható épületeket is ellopták, a szegedi önkormányzat pedig a legolcsóbb, rózsaszínű modellel pótolta őket.

 

 

Címkék: egyéb humor