Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Reformkonyha

2011.02.09. 12:53 | pitbull.lecso | 2 komment

Bizonyára hallotta már mindenki, hogy idén a liszt ára akár 30-40%-kal emelkedhet, úgyhogy felkészülhetünk a 400 Ft-os kenyérre. Az is köztudott, hogy a mobiltelefonok ára évek óta folyamatosan zuhan.

 

Mi következik ebből? Hamarosan 1GB memória tápértéke az árához viszonyítva nagyobb lesz, mint 1kg kenyéré. Tehát a brilliáns észrevétel, mellyel csökkenthetjük az élelemre kiadott pénzt:

Együnk mobilt!

 

Az ötleten felbuzdulva szeretnénk egy recepttel kedveskedni olvasóinknak:

iPhone-saláta fülhallgatóval

Hozzávalók:

1 db kicsontozott iPhone (lehetőleg 4G. Ha nincs, akár egy olcsóbb mobil is megteszi, pl. régi Siemens)
2 evőkanál Bluetooth fülhallgató (fekete)
1 fejessaláta
fél deci olívaolaj
ugyanennyi sznobság
só, bors

Elkészítés:

A telefont fél óráig áztassuk hideg vízbe, melyben előtte gondosan elkevertük a sznobságot. Vigyázzunk, nehogy kifelejtsük ezt az értékes hozzávalót, mert az iPhone elképzelhetetlen sznobság nélkül. Utána vegyük ki a vízből és húzzuk le a héját. (Az akkumulátort nehogy bennefelejtsük, mert nem egészséges megenni!) Ezután lassú tűzön pirítsuk meg a fülhallgatókat, amíg el nem kezdenek kipattogni. Vegyük le a tűzről, és keverjük össze a fejessalátával és az olajjal. Sózzuk, borsozzuk, majd tegyük bele a bárddal apróra vágott iPhone-t. Önteltséggel, beképzeltséggel tálaljuk.

Jó étvágyat!

 

 

Címkék: egyéb humor

E heti aranymondásunk

2011.02.07. 10:18 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

- Én már halott vagyok, csak az a kurva szinuszcsomó folyton defibrillál! 

Címkék: egyéb humor

süti beállítások módosítása