Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Hírvilág

2012.03.07. 23:57 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

A kormány döntése alapján ezentúl guminők segítségével fogják menteni az árvízsújtotta területekről az embereket. A döntést az indokolja, hogy az Európai Unió bejelentette, hogy az általa nyújtott 1500 milliárd forint felzárkóztató kohéziós fiskális-monetáris konvergenciaalap-támogatást Magyarország kizárólag olyan baromságokra költheti el, melyeknek az égvilágon semmi haszna. - Eddig is ezek voltak a követelmények, de mostantól nagyon szigorúan ellenőrzik a források felhasználását, így muszáj volt minél előbb megvenni ezt a temérdek szexbabát - nyilatkozta dr. Popovics Arzén államtitkár. - Közbeszerzést írtunk ki rá, hogy minél többe kerüljön. Így az EU elvárásainak még inkább meg tudunk majd felelni!

Thaiföldön hatalmas áradások dúlnak, ami miatt nem sikerült elég merevlemezzel ellátni a fejlett világot, s ezért a winchesterek ára az egekbe emelkedett. - Ezt a kis örömöt is elvették tőlünk! - panaszkodik Popovics Arzén pornóapáti lakos. - Örültünk, amikor a lengedező floppy után végre megjelent a HDD. Erre azok a rohadt japánok nem elárasztják a gyáraikat a rizsföldek helyett? Nem érdekel, hogy Afrikában éheznek, én merevlemezt akarok!

Bezárattak egy kínai éttermet a Józsefvárosban. Az ÁNTSZ ellenőrei elborzasztó állapotokat találtak a vendéglátóhelyen, több súlyos szabálytalanságot tapasztaltak, így a bezárás mellett komoly pénzbüntetést is kiszabtak.
Az egyik ok az volt, hogy a kutyahúst a szabad levegőn, szobahőmérsékleten tárolták, ahol könnyen megromolhat. Ezenkívül nem mosták ki eléggé az ágytálat főzés előtt, amiért az ellenőrök kimagasló, tízezer forintos bírságot szabtak ki. De a legkirívóbb szabályszegés az volt, hogy nem a megadott szavatossági időn belül használták fel a taknyot, amely így az ételekbe kerülve több vevőnek is megterhelte a gyomrát.
Az étterem tulajdonosa jelenleg szökésben van, ellene elfogatóparancsot adtak ki. Különös ismertetőjegye, hogy ugyanúgy néz ki, mint a többi ázsiai.

 

Címkék: egyéb humor