Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Pitbull-lecsó Filmakadémia: Művészfilm

2012.04.22. 21:08 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

A Pitbull-lecsó szerkesztősége örömmel jelenti be, hogy saját filmakadémiát is alapít. Az árak természetesen borsosak, de hogy meghozzuk a jelentkezők kedvét, egyúttal pedig bizonyítsuk profizmusunkat, ízelítőnek álljon itt egy rövid bejegyzés arról, hogyan kell jó művészfilmet csinálni.

Így.

A filmmel kapcsolatos átfogó elemzéseket (pl. mire gondolhatott a szerző, mit fejeznek ki egyes jelenetek, illetve hogyan kapcsolódnak össze az egész mondanivalójának szempontjából, stb.) a pitbull.lecso@gmail.com címre várjuk.

Címkék: videók

A közmondások axiómarendszerének alapvető ellentmondása

2012.04.20. 14:00 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

Jelen bejegyzésünkben a matematikai logika eszközeivel élve szeretnénk bebizonyítani, hogy a közmondások által alkotott axiómarendszer ellentmondásos. Vegyük az alábbi két axiómát a közmondások közül:

1) Az vagy, amit megeszel.
2) Kutyából nem lesz szalonna.

Tekintsük a következő állítást: "Létezett valaha legalább egy kutya, mely legalább egyszer szalonnát evett." Ez könnyen láthatóan igaz. Ekkor viszont az 1) axióma miatt ez a kutya szalonnává változott. A 2) axióma alapján már triviálisan következik az ellentmondás.

Egyértelműen következik ebből, hogy be kell tiltani a közmondásokat, mert használatuk ellenkezik a józan ésszel!

(by mesti)

 

 

Címkék: egyéb humor

Apuci, Anyuci és a Hülyegyerek vol. 10

2012.04.18. 16:00 | pitbull.lecso | 1 komment

Az évszázad szenzációja! Mint ahogy az összes eddigi Apuci, Anyuci és a Hülyegyerek képregény is az volt! Hülye, aki Batmant olvas.

Megnyitáshoz katt a képre!

 

Címkék: rajzok szóviccek

Ezen a héten minden délben...

2012.04.16. 12:00 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

...a tápiógörényszarpusztai buddhista templom harangja szól a Kossuth Rádióban.

Tápiógörényszarpuszta Priszkosz rétor leírásai szerint már a római korban lakott település volt Vermis Ridiculus néven. 720 körül a barbárok feldúlták, a lakosságot felkoncolták, a házakat pedig porig égették. Szent István idejében (1018 körül) a környék újra benépesült, az oklevelekben Gherin-Sawr-Pustaw néven szerepel. 1241-ben a tatárok elpusztították a falut, és mindenkit megöltek. A tatárjárás után IV. Béla 1243-ban egy merész ötlettől vezérelve kínai telepeseket hívott be a falu újbóli benépesítésére. A kínaiak felépítették a falu mindmáig látható buddhista kolostorát és templomát a katolikus, ill. evangélikus templom szomszédságában, valamint egy cipőgyárat. A cipőüzem a törökdúláskor leégett, persze az összes munkást kardélre hányták. Majd a török időkben kamionos pihenőhelyként üzemelt, 1690 körül pedig ismét leégett az egész faluval együtt. A lakosság egy részét a visszavonuló törökök lekaszabolták, a másik része a mocsarakban vészelte át a szörnyű időket, majd visszatért a faluba. (Mellesleg a falu az I. világháborúban egyszer, a II. világháborúban pedig ötször égett le.)

A buddhista templom tornyában két harang és tizenöt gong lakik. A délidőben megszólaló 160 tonna 2 mázsás Cseng elnevezésű harang emlékeztet a tatár és a török kiűzésére, valamint arra, hogy ha nem vigyázunk, könnyen átvándorolhat a lelkünk egy hernyóba.

 

Címkék: paródiák