Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

A rút róka kicsi meséi - vol. 4.

2008.05.21. 08:00 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

- Oké, Tex bátyó! – súgta a róka apja – Te menj előre és balra!
- De hát hogyan tudna Tex kétfelé menni?
- Nem tudom, de ő különben is hatökör! - traktálta őket humorral az aparóka.
- Úgy lesz a legjobb, ha Apu megy középen, Tex, te mész balra és én megyek jobbra – jelentette ki a róka sugárzó sivársággal.
Még egy ideig vitáztak, ki menjen merre, aztán rókaapa és Tex összesúgott, majd a rókaapa higgadtan kijelentette:
- Szavazni fogunk!
- Hárman? – tette fel a matekos kérdést a rút róka.
- Sorsoljuk ki! – vágta rá a semmire a semmilyen ötletet Texbátyó.
- Oké, ki tud kiszámolót? – egyezett bele a róka.
Megrázó csend törte meg a csendet, de legalább ezzel is megemlékeztek az árvízsújtotta ukránokról.
- Van egy ötletem, figyeljen mindenki! - szólt a rút róka. - Mindhárom alagútba bombát dobok, s miután felrobbantak, küldök egy felfedezőgépet, amit irányíthatunk.
- Jaj, fiam, addigra lemegy a... az... az az égitest, ami egész nap melegít, az egyetlen csillag a Naprendszerben, hogy is hívják azt? Plútó? Vénusz? Föld? Víz? Tűz? Szív? Na mindegy, mire ennek a végére érünk, addigra beköszönt a jégkorszak.
- Egyszerű, menjünk mind a hárman középen! – mondta a róka, s így is lett.
Elindultak hát. Amikor már fél perce mentek, látták, hogy a jobbra és a balra vezető járat is csatlakozik a középsőhöz. A róka túl sötétnek találta az utat, fogott egy zseblámpát, egy zseblámpát és egy zseblámpát, a zseblámpát ő vette a kezébe, a zseblámpát Texbátyónak adta, a zseblámpát pedig az apjának passzolta. Először a rút róka felkapcsolta a zseblámpáját, azután az apja felkapcsolta a zseblámpát, s végül Tex bátyó felkapcsolta a mókust. Hát így mentek, mendegéltek, amíg el nem értek egy dagadt csávót, aki a földön hevert és diétás kutyakaját habzsolt. Mikor az meglátta őket, elkiáltotta magát:
- Idegenek, idegenek, idegenek!
Mikor befejezte a velőtrázó sikongatást, csuklani kezdett. A rókák hiába próbáltak menekülni, már késő volt.
- Mi ez a lárma? – zsörtölődött a mágus közeledve – hogyhogy idegenek... A RÚT RÓKA! – váltott hirtelen hangnemet Jarofhoney, s jól elbotlott a fekvő ürge kiálló lábában. Feltápászkodott, s mosolyt erőltetett a rusnya pofájára.
- Már régóta várom ezt a napot – susogta –, tudtam, hogy eljössz, most végre leszámolhatok veled... Good death! – kiáltotta idegen nyelven, miközben a csapatra szegezte középső ujját.

(Folytatjuk)

Címkék: egyéb humor

A bejegyzés trackback címe:

https://pitbull-lecso.blog.hu/api/trackback/id/tr10477593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása