Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Idegbohóc

2008.12.22. 20:22 | pitbull.lecso | 5 komment

Örömmel jelentjük be, hogy az időközben Nerveclown (Idegbohóc) névre átkeresztelt BSSR rockband (vagyis mi) tegnap délután improvizált egy egész albumot (Méhtelep címmel). A "zenék" letölhetőek innen:

http://idegbohoc.tk

Élvezzétek. A myspace oldalunk meg remélhetőleg sok infóval fog frissülni majd.

http://myspace.com/nerveclown

 

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://pitbull-lecso.blog.hu/api/trackback/id/tr14837206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rihárdó · http://rihardo.uw.hu 2008.12.23. 10:56:12

Köszönöm ezt a karácsonyi ajándékot!!!! :D

Rihárdó · http://rihardo.uw.hu 2008.12.23. 11:06:54

A ZOMBIK TÁNCA
HORROR A TEMETŐŐBEEEEN!!!!

Állat! Tinédzserkoromat idéző death-trash legenda!!

leni536 2008.12.24. 10:18:38

Hát az "Elmentem horgászni" valami eszméletlen, de a többit is bírom nagyon. Minden elismerésem.

Rihárdó · http://rihardo.uw.hu 2008.12.26. 10:44:36

Mivel már három napja ezt hallgatom, úgy érzem, érdemes egy komolyabb véleményt mondanom róla.

Először is arról beszélnék, hogy annak idején az Önképző Szakkörrel mi is készítettünk két teljes albumot, a demókról, a további felvételekről nem is beszélve. Utólag mindíg azt sajnáltam, hogy bár az ötlet jó volt, az eredmény miatt mindíg hamar elkapkodtuk, összecsaptuk, és ezt - évek múlva - megbántam, mert a lendület, az ötletek (és az ember) fiatalos frissesége kiveszik, viszont ami megmarad, az a felvétel és annak a minősége.
Az ilyen amatőr szintű improvizálások nagyon jók, gondolom ti is észrevettétek, hogy a hirtelen, váratlanul jött ötletekből lehet a legjobbakat csinálni. Ettől függetlenül pedig el kell dönteni, hogy csak hülyülés megy, vagy azért lesz benne komoly munka is - mert pl. a videóitokon látszik, hogy komolyan csináljátok, mert a humor maximális komolyságot kíván, mikor dolgozni kell rajta.

Nekem nagyon tetszik a Maszkabál album, a Méhtelepen tényleg hallható, hogy egy délután alatt lett összeimprovizálva (kicsit el is lett hülyülve). Szerintem a jó ötleteket meg kellene csinálni komoly(abb)an is - tudom, időbe kerül, legalább úgy, ahogy a videóitokat. Megérné, bár így is nagyon szívesen hallgatom (immár három napja szinte csak ezt).

Szeretem az "amatőr" jellegű dolgokat, mert őrzik a nyersességet, az ember a hallgatásuk közben úgy érzi, mintha közeli haverok csinálták volna, itt a szobában, az egész olyan emberközeli és tényleg az öröm hallatszik belőle, nem pedig a megfelelni akarás.

Amúgy a kedvenc számaim (nem ebben a sorrendben), a "Maszkabál" progresszív paródiaszerű váltogatásai, a Mondóka ügyes kombinálásai (ez tényleg hatalmas ötlet), és a Zombik tánca, amiről már kulturáltan bekiabáltam, hogy idézi tinikorom kedvenc zenéit, ráadásul amatőr hangzása miatt a régi metálos bulikét, demómásolások idejét is.

Hát további sok sikert kíván jövőre is, az egyik rendszeres olvasótok, hallgatótok (kritikusotok :D )

Rihárdó

pitbull.lecso · http://pitbull-lecso.blog.hu 2008.12.28. 13:33:29

Kedves Rihárdó!

Megtisztelő az Önképző szakkör egyik alkotóját rendszeres olvasó- és műélvezeti táborunkban tudni, hiszen az említett formációért rajongunk. :)
Köszönjük az építő jellegű kommentet, kritikát, észrevételeket, és reméljük, még sok vidám percet szerezhetünk majd!
További kellemes ünnepeket kíván a pitbull-lecsó szerkesztősége! :)
süti beállítások módosítása