Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Tanfolyam

2009.01.20. 11:30 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

Mi, a Pitbull-lecsó készítői úgy döntöttünk, megosztjuk egyszerű Olvasóinkkal a létezés titkát. Így hát ezoterikus lélekbányászati és energia-matematikai tanfolyamokat indítunk.

Jelentkezz Te is, hogy megismerhesd a lét, az anyag és az energia titkát! A képzéseken Brahmin Anaputradzs indiai és Yu Qing kínai vendégmunkások lélekmasszőrök lesznek segítségünkre. Ezek a fantasztikus emberek cipőgyártás helyett úgy döntöttek, a jelen és az aktív létezés aranyfénypontjára összpontosítják a holisztikus tudatosság pozitív energiáit.

Kiemelt képzéseink:

Holoenergetikobioezoterikai tanfolyam

OKJ-s holoenergetikobioezoterikus képzés, mely az elvégzőjét feljogosítja arra, hogy harmadik szemével mágneses erőtér segítségével növesszen új végtagokat a szerencsétlenül jártaknak.

Szellemi tűzoltó tanfolyam

Elvégző képes lesz agyhártya-, agyvelő- és vakbélgyulladások bioenergetikai kezelésére, akár telefonos, Skype-on vagy MSN-en keresztüli távgyógyászattal. Elérheti, hogy a páciens még véletlenül se menjen el orvoshoz, hisz az hülyeség!

További tanfolyamok:

Energiakőműves tanfolyam
Aurabányász tanfolyam
Auratikus & erotikus masszőr tanfolyam
Szinkronicisztikus utcaseprő tanfolyam
Asztrális prostituált tanfolyam
Hold- és Napenergetikai tantrisztikus sámán és überelektroholisztikus gyógyító tanfolyam
Televíziós kókler tanfolyam

Gyere Te is! Szívesen fogadunk körünkben és INGYEN megosztjuk asztrális tudásunkat Veled, feltéve, ha leperkálod a kurzusonkénti csekély 340.000 Ft-ot.

 

Címkék: paródiák

A bejegyzés trackback címe:

https://pitbull-lecso.blog.hu/api/trackback/id/tr61890545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása