Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Célratörő történet

2009.03.15. 20:22 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

Volt két katona. Az egyiket úgy hívták, hogy Mihály, és hájas volt. A másikat úgy hívták, hogy Tibor, és szeretett tivornyázni. Így hát elmentek egy gógánfai buszmegállóba. Ekkor Mihály, aki hájas volt, elővett egy kiflit, amit a rátóti élelmiszerboltban vásárolt újdonsült bankkártyájával, amit a FAQ bankban váltott ki közvetlenül az után, hogy a veszprémi Arany Fóka gyógyszertárban vett egy kézkrémet. Köztudottan száraz és legalább annyira dehidratált volt a keze Mihálynak, a hájas katonának. Ezzel ellentétben arca folyamatosan verítékben úszott. Mindig hordott magánál egy száraz törlőkendőt, amivel olykor-olykor megtörölgette verejtékes arcbőrét. Azt a keszkenőt még egy pápai ószerestől lopta tavaly decemberben, mikor mínusz kettő fok volt az átlagos napi középhőmérséklet Tolna-megyében és öt budapesti csöves fagyott halálra a budapesti aluljárókban. A megfagyások annyira nem voltak szokatlanok, Tibor is látott nem kevés csonttá fagyott hajléktalant decemberben. Tibor, aki szerette a tivornyákat, a decembereket is nagyon szerette, mikor az egész várost betöltötte az édes forralt bor és sült gesztenye illata. Julcsi, aki Tibor kedvese volt, nagyon szerette a gesztenyét. Olyannyira, hogy amikor a nála talán még inkább gesztenyekedvelő Tibor felajánlotta, hogy megszökteti a gonosz, gesztenyegyűlölő Julcsi -papától, akkor Julcsi - aki szerette a gesztenyét - kis habozás után rögtön igent mondott a szokatlan felkérésre. Azonban volt egy feltétele. Csak úgy volt hajlandó megszökni a gesztenyéktől borzadó Julcsi-papától, hogy Tibor vett neki egy gesztenyestandot Veszprém belvárosában, és minden télen, mikor édes forralt bor és sült gesztenye illat terjengett Veszprém belvárosában, ő lehetett az, aki miatt sült gesztenye illat terjengett Veszprém belvárosában. Tibor akkor fontolóra vette az ajánlatot. Egy kevés töprengés után azonnal belement az egyezségbe. Ez azért volt, mert Tibor is nagyon szerette a gesztenyét. De nem annyira, mint a tivornyát. Azt, hogy Mihály mennyire szerette a gesztenyét, nem tudjuk, ám pisztáciát gyakran fogyasztott és rajongott a tökmagért. Hirtelen felkapta hájas fejét, és így szólt:

            - Itt a busz!

 

Címkék: egyéb humor

A bejegyzés trackback címe:

https://pitbull-lecso.blog.hu/api/trackback/id/tr711004240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása