Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Egy védőoltás nem elég!

2009.11.20. 15:39 | pitbull.lecso | 7 komment

Ezt hangsúlyozta Dr. Steinbaum Eisenhower Béla regionális kerületi megyei önkormányzati kirendelt főorvos admirális generalisszimusz, hétdanos feketeöves H1N1-szakértő. Nemrégóta tudjuk már, hogy a védettséget élvezők is terjeszthetik a betegséget, így aki nem oltatja be magát, tőlük is elkaphatja a lappangó betegséget, és halálnak halálával hol; azonban a szakértő úr most újabb veszélyről számolt be: az sincs biztonságban, aki már megkapta a védőoltást, ugyanis a vírus mutálódik, így átjátszva az immunrendszert. Dr. Goldwasser Einhundertsechszehn alátámasztja ezt, és állítása szerint csak úgy készülhetünk fel megfelelően, ha legalább hetente egyszer, de inkább naponta beoltatjuk magunkat.

Hogy ez ne rójon indokolatlanul nagy terheket a lakosságra, előrehozott karácsonyi akcióként rengeteg kedvezményre számíthatunk: aki igazolni tudja, hogy december 24-ig legalább 4-szer beoltatta magát, egy vakcina árát visszakapja. Ha valaki 2 adagot kér egyszerre, darabonként 20%-kal olcsóbban kaphatja meg az oltóanyagot. Aki hoz magával még egy embert, a saját adagjából 40% kedvezményt kap. A leghűségesebbek, akik 2 héten keresztül folyamatosan beoltatják magukat minden egyes nap, családi kedvezményt kapnak (max 4 fő) az összes elkövetkezendő szörnyűséges világjárvány elleni oltásra. (15%)
Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója pedig kedvezményes rövidlejáratú vakcinahiteleket ajánlott fel a rászorulóknak. Csányi Sándor, a színész pedig megígérte, hogy elvállalja a főszerepet a megrendítő H1N1-ről szóló filmben, ha lesz ilyen.

Dr. Hagymakeralóczi Mihály az állatmenedékhely-fenntartó és növénygondozó doktorok klubjának elnöke azonban felhívta rá a figyelmet, hogy nem kizárt, hogy a közeljövőben házikedvenceink, vagy akár szobanövényeink is elkaphatják a vírust, ezért őket is be kell oltatni. Dr. Steinbaum és Goldwasser egyetértett vele, és hozzátette, hogy minimum nyolcszor. Az igazsághoz tartozik, hogy a nem emberi vakcina egy kicsit olcsóbb, viszont nem igényelhető rá kedvezmény, és csak 200-as csomagolásokban lehet kapni.

Dr. Ópium Gábor H1N1 marketingspecialista nagyon fő-főszakértő támogatná a H1N1-es reklámtárgyak (pl. plüssállatok, lufik, kitűzők, matricák) forgalmazását, valamint az oltásokon túl a tablettás és végbélkúpos kiszerelést is. Az Állami Népegészségügyi és Urológiai Szolgálat (ÁNUSZ) áldását adta az ötletre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                A vidám H1N1 léggömb

Címkék: egyéb humor

A bejegyzés trackback címe:

https://pitbull-lecso.blog.hu/api/trackback/id/tr31539827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ifuckall. 2009.11.20. 16:50:28

Aki nem oltatja be magát, és egy beoltottól elkapja, az megszopja. Oltasson mindenki és ENNYI.

Csontpete · http://csontpete.puruttya.hu 2009.11.21. 08:54:22

Remek írás lett ez, érzékelteti a pánikoltatás (höhö, érted, oltatás) mögötti marketingtevékenységet. Ettől pedig jó a kedvem mámma! :D

Sherpa_1 2009.11.21. 11:12:03

Megszólalt a nyilvánosság előtt EWA KOPACZ lengyel egészségügyi miniszter asszony. Sőt, állást foglalt a sertésinfluenza és a kíméletlenül erőszakolt oltás témájában a lengyel miniszterelnök úr is.

Nem igényel sok kommentárt. Nézze meg az alábbi videót, és hasonlítsa össze ezeket a becsületes embereket a mi “felelőseinkkel”, akik bármi áron el akarják adni a feleslegesen legyártott hatmillió oltóanyagot. Nem kímélve még a csecsemőket és a várandós édesanyákat sem.

Egy igényes orvos szemében felháborító az a szakmaiatlanság, amellyel folyamatosan hisztériát keltenek.

Hasonlítsa össze a magyar egészségügyi minisztert, vagy a magyar országos tiszti föorvost EWA asszonnyal. Hasonlítsa össze a két miniszterelnököt.

Ha segíteni szeretne embertársainak a tisztánlátásban, küldje el nekik a linket.

Mindenkinek jogában áll megismerni az igazságot.

Íme a link:

www.youtube.com/watch?v=sadGuD_zuQc&feature=player_embedded

Rihárdó · http://rihardo.uw.hu 2009.11.21. 20:58:57

A H1N1 a Sátán legújabb poénja, amit szerintem megtiszteltetésnek kéne venni, hogy még van kedve a Nagy Rontónak egy ilyen ellotyhadt, elpunnyadt emberiséggel viccelődni, annak ellenére, hogy most gátlástalanul jól mennek a dolgok.

Azt hiszem, kedves Lecsósok, ezt ti is tudjátok, hiszen mi, akiknek van humorérzetünk, tudjuk.

Ja, és ne egyetek epres pudingot mert annak a kémiai komponensei MAJDNEM hasonlítanak a H1N1-ére.

The Great Destroyer 2009.12.10. 00:22:06

Nekem valami fikabetegségem van, mer' folyik az orrom. Asszem H2SO4 influenzám van :P

EdelrikSS 2010.07.29. 13:41:58

@ifuckall.: nincs igazad,mert aki beoltatta magát,éppen az halt meg. hát kicsit sem különös? kapjunk már észhez!
süti beállítások módosítása