Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Könyvajánló

2012.04.12. 23:03 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

Mivel fogytán a lóvénk, ezért szeretnénk pár saját kiadású könyvünket olvasóink figyelmébe ajánlani. Kívánjuk, hogy addig olvassák őket, amíg ki nem rohad a szemük!

Agatha Christie: Halál a lóversenyen

Az örökké szivarozó, mogorva Sir Rupert Warside–Golf tábornok lóversenyre indul. Útközben megáll az elragadó Lady Gwenda árvaházánál, ahol fejbevágják egy bulldoggal, és eszméletét veszti. Mikor magához tér, egy teáskannát, egy sétapálcát és egy Viktória-korabeli vécéülőkét talál maga mellett, melyen öles betűkkel az áll: "BOSSZÚ". Utóbb kiderül, hogy a lóversenyen egy yorkshire terrierrel agyonütötték a tábornok sógorát, az olajmágnás Mr. Dicket. Megérkezik Monsieur Hercule Poirot, aki egész véletlenül éppen arra járt. Gyanúba keveredik Angus McCullogh tiszteletes, a szigorú Mrs. Hamandeggs asszonyság, a köztiszteletben álló Buttocks kapitány, a léhűtő Joshua Perverton és a bájos Ms. Rosalinda Bollocks. De vajon melyikük annyira angol, hogy egy yorkshire terrierrel leüssön egy olajmágnást? "Vous êtes toujours les bienvenus dans mon lit!" - lát neki Poirot huncut mosollyal, hogy felderítse ezt az ízig-vérig britisch bűnügyet! 

 

Sakura Tsuki: Super Power Robot Daemon (Shinkei no piero, 神経のぴえろ)

Megjelent a népszerű manga legújabb kötete! Az előző részből megtudhattuk, hogy Higuchi-san végre visszaszerezte a manáját Tamagochi-sensei transz-mogrifikátora segítségével. De az árnyhadak megsemmisítő csapásának köszönhetően a Muryo-no-biru bolygó ismét romokban hever. Tamagochi-sensei hipercsapdáival foglyul ejtette a gonosz Shōniseiai-sha no otoko robotbírót. A robotbírók válaszul lézeres transzferrel felülírták a szépséges (és felettébb dús keblekkel rendelkező) Notti-senpai memóriáját, és a Mudai-barlang mélyére vetették az ifjú hölgyet. Az új kötetben megtudhatjuk, hogy a galaxis irányítását hamarosan átveszi az igencsak gömbölyded vonásokkal megrajzolt Saeko-sama. Vajon sikerül-e Higuchi-san manájával megzabolázni a robotbírókat, a lázadó démonokat és az egyéb pokolfajzatokat? Kiderül a könyvből!

 

 

Címkék: rajzok paródiák

A bejegyzés trackback címe:

https://pitbull-lecso.blog.hu/api/trackback/id/tr474396527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása