Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Hírek a nagyvilágból

2018.02.15. 21:41 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

Bizonyára sokan ismerik az Oszkár telekocsi oldalt, ahol megoszthatjuk az utasokkal egy autóút költségeit. Norvégiában elindult egy forradalmian új változata ennek a kezdeményezésnek, ahol ha hosszú útra indulunk, megoszthatjuk egymással lovunkat. Ne gondoljuk, hogy csak egy ember fér el egy lovon! Ketten, hárman, de akár négyen is lehet együtt lovagolni, s megoszlik a drága széna és zab ára. Próbálja ki Ön is a norvég Osz-ló szolgáltatásait! Ne üljön meg egy fenékkel két lovat -- inkább két fenékkel egyet!

Egyre nagyobb gondot okoz az egész világon, így hazánkban is a passzív kávézás. Brit tudósok kiderítették, hogy a mellettünk kávét iszogató emberek hatására nekünk is felmehet a vérnyomásunk és a pulzusunk, különösen, ha beleszagolunk áporodott leheletükbe. A megdöbbentő tudományos eredmény a Daily Mlail című rangos folyóiratban jelent meg, de a BBC (Big Black C***) is leközölte, úgyhogy biztos igaz.

Donald Trumpet amerikai elnök a legújabb hírek szerint megbánta, hogy megtagadta az Egyesült Államokba való beutazást a fejlődő-, azaz amerikaiul shithole országokból. Az elnök hozzá képest rendkívül progresszív fordulatot vett, amikor bejelentette, hogy bevezetik a külföldiek számára a turistavízum mellé a terroristavízumot is. Az Európai Unió minisztereinek tanácsa aggályosnak nevezte a döntést, hangsúlyozva, hogy az öreg kontinensen régóta nincs szükségük vízumra a terroristáknak. "Már régen volt szeptember 11-e, szóval most már szabad viccelni a terrorizmussal" - reagált a hírre a szovjet kabinet. "I do whatever the hell I want in this goddamn mother f**ing country" - jelezte válaszában Trumpf.

Ausztriában jótékonysági Mozart-golyó árverést tartottak a napokban. Salzburgban elárverezték a méltán híres zeneszerző golyóit. A nemes testrészeket egy kínai üzletember vette meg, több mint 1 millió euróért. Az árverésen kalapács alá került a zseniális komponista Requiemjének egyetlen fennmaradt kézirata is, melyet végül a Balmazújvárosi Motoros Klub nyert el 100 Ft-ért és egy szál cigiért. "Reméljük, azért nem fizettünk rá" - nyilatkozták.

 

Címkék: szóviccek egyéb humor

A bejegyzés trackback címe:

https://pitbull-lecso.blog.hu/api/trackback/id/tr6313672772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása