Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Újabb hírek

2008.05.22. 20:07 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

Elbaszódás-versenyt rendeztek a németországi Magdeburg városában. A versenyen több mint 200 szódavízkészítő mérte össze tudását, akik kivétel nélkül az Elba folyó mentén élnek. Mokány György szakállamtitkár a Pitbull-lecsónak elmondta, hogy hamarosan Magyarország is otthont adhat egy ilyen kezdeményezésnek. Igaz, mi legfeljebb Rábaszódás-versenyt rendezhetünk (ha lesz rá pénz).

A Magyar Ortodox Borászok Egyesületének az antialkoholisták számára is van javaslata: nekik a villányi bort ajánlja. Ugyanis egy villába sokkal kevesebb fér a fenséges nedűból, mintha pohárba töltenénk. Így még a megrögzött alkoholellenesek is leguríthatnak belőle egy villával!

Pécsett egy idős asszony az út másik felére szeretett volna átmenni, de tartott a sok autótól. Egy jó kiállású, húszas éveiben levő fiatalember, aki zöld baseballsapkát és bőrkabátot viselt, felajánlotta, hogy átkíséri a gyanútlan nénit a túloldalra. A hölgy csak később vette észre, hogy nem hiányzik semmije. Biztonságból azért feljelentette a férfit, hisz ezek úgyis mind zsebtolvajok.

Szerda hajnalban elhunyt Torbacsil Rezső földmunkás, aki bekerült a Guinness-rekordok könyvébe is. Torbacsil úr országunk hírnevét öregbítette azzal, hogy a Világ Legfiatalabb Embere címet viselte 1924. január 4-én, 6 óra 15 perc 33 másodperckor, mintegy 224 milliszekundumon keresztül.

Holnaptól lánykapóló kapható az összes hipermarketben és állatkereskedésben! Magyar tudósok tenyésztették ki ezt a bámulatosan intelligens lovat, amely elkapja a lányt, ha az leesne a hátáról. Vigyázzunk, mert a kedves állatot már hamisítják kínai gyárosok!

Címkék: szóviccek egyéb humor

A bejegyzés trackback címe:

https://pitbull-lecso.blog.hu/api/trackback/id/tr77482898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása