Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Filmajánló

2011.06.24. 16:14 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

Indián Jánosné és az átadott ülőhelyek elfoglalói
(színes, magyar kalandfilm, 87 perc)
Játékhegy István legújabb filmje a magyar kisnyugdíjasok sosem unalmas, izgalmakkal teli életéről. A történet szerint Indián Jánosné (Özv. Stückmájer Istvánné Erzsike) a szokásos reggeli bevásárlókörútjára készül, azonban a főváros összes piacáról és hentesboltjából eltűnik az akciós csirkefarhát. A Népszabadságot olvasva a főhősnő rájön, hogy a rejtélyes hiányt a kisnyugdíjasok szent őskori leletének, az Arany Csirkefarhátnak a remrégiben történt eltűnése okozza. A legendák szerint az ereklye mágikus erővel bír: amíg a nyugdíjfolyósító intézet 3 emelet mély pincéjében kialakított emelvényen pihen, az ország bővelkedik legalább 15%-kal leértékelt, akciós csirkefarhátban. Azonban úgy tűnik, köddé válása nem csak az árakra, hanem a készletekre is kihat, így Indián Jánosnénak vissza kell szereznie azt, különben az összes magyar kisnyugdíjas meghal. Kalandjai során találkozik a konkurenciát jelentő gonosz Helyrablókkal (terhes kismamák, kisgyermekesek, fogyatékkal élők), akik még nála is hatékonyabban szereznek maguknak ülőhelyet a tömegközlekedési eszközökön. Az ereklye felkutatásának azonban a tömegközlekedés az egyetlen eszköze: így Indián Jánosnénak nem lesz könnyű dolga. Küldetését nehezíti továbbá a (BSEB) Bunkó Sofőrök és Ellenőrök Bandája, akik nem hiszik el, hogy Jánosné jogosult ingyen utazni, és folyton a regisztrációs jegy miatt zaklatják. [SPOILER!] Az kalandokkal teli film végén hatalmas politikai összeesküvésre kerül sor: kiderül, hogy a kormány nem akar többé nyugdíjakat folyosítani, így grandiózus tervet eszelt ki a nyugdíjasok likvidálására: az Arany Farhát ellopását. Azonban Jánosné egy hatalmas járókeretes verekedés során győzedelmeskedik a gonoszok felett, az ereklye pedig visszakerül eredeti helyére.

Análsziget (Shitty Island)
(színes, magyarul beszélő amerikai akciófilm, 133 perc)
A Viharsziget sikerét meglovagolva újabb nyomozás kezdődik: a film stílusa azonban kicsit megváltozott az első rész óta. A főhős rendőrbírót, Vérszemet ezúttal Jason Statham alakítja, aki egy másik szigetre érkezik, annak a szóbeszédnek a valóságtartalma után kutatva, hogy az itt létesített intézményben titkos rektális kísérleteket végeznek. A folytatás akciódúsabb, mint elődje, kevesebb a rejtély, és több a szétrobbanó ánusz.

Mementó 2 (Memento 2)
(színes, magyarul beszélő amerikai dráma, 113 perc)
Azok számára, akik nem értették meg többszörös megnézés után sem a Memento című filmet, a mozikban idén lejátsszák visszafelé. Azért adták neki a Mementó 2 címet, hogy ezzel hangsúlyozzák: a film megértéséhez ajánlott megnézni az eredeti művet. A másik ok, hogy egy folytatás ígéretével nagyobb bevételt remélnek a készítők.

A Feláll-dozhatók (The Expendaballs)
(színes, magyarul beszélő amerikai akció-pornó, 66 perc)
A Feláldozhatók (The Expendables) pornóváltozata. Felnőtt olvasóinknak sem ajánljuk.

Címkék: egyéb humor

A bejegyzés trackback címe:

https://pitbull-lecso.blog.hu/api/trackback/id/tr232999580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása