Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

A pacsirta 1. rész

2014.01.02. 23:06 | pitbull.lecso | Szólj hozzá!

A pacsirta

Kata állt a sötét faház rogyadozó padlózatán. Alkonyodott, a nap már a közeli, erdős dombok mögé hanyatlott. Géza hörgött. Kata ránézett. Fájdalommal vegyes szomorúságot érzett. Géza nem volt túl jó bőrben. Hintaszékében ült egy barna pokróccal betakarva, mint mindig, és félig kitátott szájából kilógó nyelvéről csöpögött a nyála. Ekkor Katára pillantott, becsukta a száját és rekedtes hangon, kissé artikulálatlanul így szólt:
- Kata. Fűrészeld le a fejem!
Kata megdöbbent. Tudta, fivére kilátástalan sorsára a múló idő már rég rányomta súlyos bélyegét. Évekkel ezelőtt elszállt az utolsó reménye is szélütött bátyja felépülését illetően. Most azonban mégis megrázta ez a mondat. Odafordult a hintaszékben kucorgó Gézához.
- Hogyan?
- Fűrészeld le a fejem!
Kata bármikor gyorsan túltette volna magát az elhangzottakon, ám most valami új érzés ébredt benne. Egy pillanatig még ott állt némán, bátyja torz arcát nézve, majd elindult a recsegő, rohadt padlódeszkákon az ajtó felé. Megmarkolta a kilincset, majd kiment.

(folytatása következik)

Címkék: egyéb humor

A bejegyzés trackback címe:

https://pitbull-lecso.blog.hu/api/trackback/id/tr385717897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása