Pitbull-lecsó - egyedi humorblog

Pitbull-lecsó

Pitbull-lecsó a Facebookon RSS feed E-mail küldése a pitbull.lecso@gmail.com címre

Idegbohóc

Az Idegbohóc együttes honlapjaIdegbohóc a Facebookon Az Idegbohóc Last FM oldala Idegbohóc Twitter E-mail küldése a idegbohoc@gmail.com címre

Közlemény: a Pitbull-lecsón csak saját elménk termékei találhatók. (Egy-két kivétellel, ahol ezt megemlítjük.) Ha valami olyat találsz itt, amit már más blogon vagy oldalon láttál, akkor azt ők lopták tőlünk, és nem fordítva.

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

  • Demonlord98: @Sajtos001: Vedd meg oszt akkor gyorsan tudod verni a faszod (2014.10.19. 00:29) Alpári Garfield vol. 23.
  • pitbull.lecso: Egy stockholmi sörözés mit ki nem hoz az emberből! A poén evolúciója, avagy hogyan lehet hárman ki... (2014.07.06. 19:44) Cukorka
  • Cucuminator: Többet! (kérlek) (2014.06.15. 02:32) Alpári Garfield vol. 28.
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Nekem mindegy, csak sok csöcs legyen benne. (2014.04.27. 21:17) A pacsirta 3. rész
  • Cucuminator: @pitbull.lecso: Azt mindig megéri, feltéve ha a sajátodról van szó. (2014.04.17. 10:34) Alpári Garfield vol. 27.

Macikaki - az Idegbohóc új albuma!

2009.08.21. 09:30 | pitbull.lecso | 2 komment

Megjelent az új albumunk, mely annyira ULTRA-MEGA-XXL-MAXI, hogy van rajta 5 darab szám, melyekben a rock/metal műfajtól teszünk egy kis kitérőt a paródiák és érdekes stílusok világába. Az albumon olyan sztárok működnek közre, mint Pityinger László, Charlie, illetve személyesen a Keresztapa is.

Az album címe annyira eltalált és frappáns, hogy még kétszer leírjuk.
Macikaki.
Macikaki.

(A számok letölthetőek a borító alatti linkekre kattintva.)

01 - Keresztapa
02 - Hundertwasser Scheißen
03 - Önök kérték
04 - Dopeman (Idegbohóc) - Fasz vagy
05 - Charlie Jamaicában

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://pitbull-lecso.blog.hu/api/trackback/id/tr331326123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rihárdó · http://rihardo.uw.hu 2009.08.21. 10:26:59

Nos, végighallgattam az "album"-ot. Azért írom idézőjelek között, mert ez egy fél album, tehát EP-nek lehetne nevezni, vagy inkább maxinak, a játékidő nincs kilenc perc se :)

Az ötletek jók, bár hallottam már jobbakat is tőletek. A szövegek néhol nagyon viccesek, néhol nem nagyon érthetőek.. Az egész lemezről az Önök kérték című dal jött be a legjobban, de őszintén hiányoltam róla az 1960-ban című számot, amiből már klip is készült (és jó volt). Meg hiányoltam róla még 5-6 számot, amik nagyon jók! :)

A hangutánzási képességek villogtatásáért egy különdíj viszont jár, nagyon jól sikerült a Dopemant és a Charlie-t utánozni, és persze Marlon Brandót is.

Összességében örülnék, ha ez csak egy előzetes lenne, és nemsokára jönne az új album, legalább félórás játékidővel, sok sok új dallal! :)

pitbull.lecso · http://pitbull-lecso.blog.hu 2009.08.21. 11:15:47

@Rihárdó: Jogos az észrevétel, az 1960-bant az 1960-ban című albumra szánjuk, az még eldől, hogy az is mini (MAXI) album lesz-e, vagy összevonjuk a másikkal, mert sok publikálatlan számunk van még, de ebből is azért lett EP, mert egyik bandatagunk javasolta, hogy ne vegyítsük a rock és az egyéb számokat, valamint a számok létrejöttének körülményei és stílusuk hasonlósága miatt, de majd még elválik.
Mindenesetre az bizonyos, hogy nemsokára publikálunk újabb számokat, a gyors, részletes, és pozitív reakciót pedig köszönjük :)

Ui.: a borítóról nem írtál semmit, pedig ez az első alkalom, hogy készítettünk :P
süti beállítások módosítása